tisdag 28 november 2006

Några ord till styrelsen för BASTU!

Jag är TACKSAM för den tid som jag har använt BASTU:s gästbok för att kommunicera med studenterna!
Det brev som igår var utskickat från BASTU:s styrelse till BMA lärare, doktorander och även till personalchefen förklarar väl denna sidans goda mål.
Jag känner för att uttrycka mig om en mening i brevet som direkt riktar sig mot mina uttalande, nämligen ”en del av innehållet i inläggen kan måla upp en bild av programmet som vi från studentens synvinkel inte anser stämma med verkligheten”.

Det jag vill framföra här är att jag står för varje ord som jag har skrivit i BASTU:s gästbok och har aldrig försökt måla upp en falsk bild av någon/något. Om någon tvekar på ett enda ord som jag har påstott så är jag förberedd att lämna ut material som bekräftar mitt uttalande.
Jag lovar att den största anledningen till att jag har hamnat i den situation som jag befinner mig nu idag är repressalier följd av det att jag ifrågasatt min arbetssituation vid både forsknings- och arbetsplatsen samt oegentligheter och falskheter gentemot studenter och programmet.

1986 rymde jag från kvinnoförtrycket i mitt hemland till Sverige. Då kunde jag aldrig tro att jag år 2006 och i ”den finaste av världar” skulle bli förtryckt av ett civiliserat system på detta ofattbara sätt.

Jag lever för mitt yrke, brinner för BMA programmet och för er, BMA studenter, som alltid har med era uppskattande och goda ord tillfört mig den styrka som jag behövt för att kunna klara mig igenom svårigheterna genom åren.

Nu har jag bestämt mig för att dela mitt arbetsliv med alla som vill läsa i min hemsida, http://www.homamirzaie.blogspot.com/ .

Detta brev lägger jag ut på min hemsida!

Med ärliga hälsningar, Homa Mirzaie