torsdag 30 november 2006

Ett klargörande till att allt inte är så självklart som det ser ut!

Somliga vill hellre spela bakom kulisserna!
Vi alla människor är bra på något! Och min kollega X är bäst på det han gör!

Min kollega X har rätt att agera precis som han vill, det har han all rätt till. Men han får stå för konsekvenserna också.
Jag kommer ihåg mitt första intryck av honom när kollega Y hade under föreläsningen.... Min kollega X gick då till studenterna och efter kort kom han tillbaka och sa mycket stolt till oss kollegor ”NU ÄR DET LUGNT”.

Min kollega X får ta vilken ställning han vill, det har han all rätt till. Men jag minns en annan incident då....

Min kollega X får välja hur han vill framträda, det har han all rätt till. Men jag minns ännu ett annat tillfälle då........

Min kollega X får göra hur han vill, det har han all rätt till men sådana exempel fastnar vid minnet!! Och jag har massor i mitt.

Näst sista var våren 2006. Men den här gången fick min kollega X inte träda fram utan då en starkare person tagit över hans roll... och då blev det också LUGNT!

Min kollega X får gärna fortsätta spela bakom kulisserna det är hans val, och han har all rätt till det. Men han får acceptera att man kan bli generad av det!

Mina kollegor får nu uttrycka sin orolighet för att det jag gör kan skada utbildningen, det har de all rätt till att vara. Men de får veta att utbildningen, trots att den glänser på ytan, är tyvärr redan tackvare ….. SKADAD. Man ska stå för konsekvenserna! Sista droppen droppar någon gång!!